Mandag: Cajun bønne saute – Et mix af bønner med chipotle, varme krydderier og toppet med en smule koriander.
Hertil jasmin ris, bagte gulerødder med sumak, kerner og kørvel
Tirsdag: Kål i karry – kikærter fra Pure Dansk, karry, løg og peberfrugt. Hertil jasmin og hjertesalat med agurk, ærter og dild
Onsdag: Dahl – rød karry, røde linser, grønne bønner og en smule koriander på toppen. Hertil ris, råkost med rødkål, gulerod, rosiner og æble vinaigrette
Torsdag: Spinat pandekager – spinat pandekager med rygeost creme og urter. Hertil kartofler, bønner vendt i pesto, bagte rødbeder med krydderurter og parmesan
Fredag: Rigatoni med aubergine – Rigatoni med aubergine, squash, persille og tomat/oliven sauce. Hertil kålsalat med Granny Smith æbler, ravigotte dressing og kerner. Brød og smør