Vinbar, 4 restauranter, event køkken og festivaler - alt i én?

Vores virksomhed består af flere små og store steder, og er ejet af Mads Poulsen og Christian Castenskiold. Sammenlagt har vi +20 års erfaring fra restaurationsbranchen.

For godt 6 år siden startede vi Restaurant Spiselauget på Godsbanen i Aarhus. Udover at være et multifunktionelt sted fungerende som restaurant, café, selskabslokaler og konferencer, leverer vi også festivalservice, streetfood-koncepter og totalentreprise til eventafvikling

Ved siden af vores event- og restaurationsvirksomhed driver vi to vinbarer, en alternativ fladbrøds- og naturvinsrestaurant, et nystartet spisehus, køkkenet på CERES Park, samt et importfirma med speciale i spansk mad og vin. Alle beliggende i Aarhus og en enkel i Ebeltoft.

FEstivaler og firmafrokost går hånd i hånd

Det lyder måske skørt, men at producere mad til en festival eller frokostordning er faktisk ikke så langt fra hinanden. Fælles krav er frisk produceret mad, hurtigt og præcis levering til tiden. Noget vi har øvet os i, i mange år og måske vi faktisk er danmarks bedste til det? 

Maden er altid frisk fremstillet, råvarerne har vi taget stilling til og vi garanterer levering til tiden. Så tøv ikke med at kontakte os, vi giver meget gerne et uforpligtende tilbud og selvfølgelig en prøveperiode uden binding.